ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ | ΕΙΜΑΣΤΕ | ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ | ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
        
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΑΡΘΡΑ ΤΑΙΝΙΕΣ

τα νέα μαςΗ αγάπη οδηγός στην αυτογνωσία

Πώς αγαπώ; Πώς με αγαπούν; Τι πιστεύω για μένα, για τους άλλους, για τη ζωή; Πόσο οι εικόνες που με ακολουθούν- ή τις ακολουθώ- καθορίζουν τη ζωή μου, τις προτιμήσεις μου τις συμπάθειές μου, τις αποφάσεις μου; Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που θα απαντηθούν, στη διάρκεια της τετράωρης συνάντησής μας. ‘Οσον αφορά στην αγάπη, συνδέει όλα τα βασίλεια του φυσικού κόσμου. Άλλωστε από αγάπη δημιουργήθηκε ο κόσμος, η αγάπη είναι η αρχέγονη δύναμη που μας οδηγεί, μας εξυψώνει και η έλλειψή της μας οδηγεί στο μαρασμό. Τα βιώματα της τρυφερής μας ηλικίας και οι εικόνες που έχουμε σχηματίσει για τον κόσμο, έχουν μορφοποιήσει τις πεποιθήσεις μας οι οποίες εξακολουθούν να λειτουργούν υποσυνείδητα με τρόπο ώστε να ορίζουν τη ζωή μας. Αυτή η συνάντηση της Αυτογνωσίας έχει στόχο να συνειδητοποιήσουμε αυτούς τους μηχανισμούς που μας έχουν γίνει συνήθεια. Όταν τους συνειδητοποιήσουμε πραγματοποιούνται άμεσα οι επιθυμητές αλλαγές, μόνο τότε αγαπάμε και λειτουργούμε σύμφωνα με τον αληθινό εαυτό μας. Στο διαδραστικό αυτό σεμινάριο μαθαίνουμε για αυτές τις αλήθειες μας παίζοντας, σε μια ατμόσφαιρα αγάπης και αποδοχής άνευ όρων.

Τόπος:Θεσσαλονίκης 12 Χαλάνδρι 15234 στάση Μετρό Αγ. Παρασκευή έξοδος προς οδό Πολυδούρη, πίσω από τον Σκλαβενίτη.
Ωρα:17.00-21.00
Συντονίζουν: Σοφία Φώτεινα Χατζηκοκόλη-Άννα Ζαχαροπούλου
Προτεινόμενη δωρεά 50 ευρώ.

Η συνάντηση θα γίνει στο νέο μας χώρο. Οι θέσεις είναι περιορισμένες επειδή χρειάζεται η επανεκπαίδευση στον εαυτό να γίνεται σε βάθος. Έτσι είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής σας στα τηλέφωνα: 2108670424-697122768Το Σαββάτο 17 Ιουνίου 2017 για να γιορτάσουμε την παγκόσμια ημέρα της Γιόγκα που είναι στις 21 Ιουνίου, τα παιδιά της παιδικής ομάδας γιόγκα της «Himalayian Yoga Meditation of Hellas», δραστηριοποιούνται για να προσφέρουν υπηρεσία καθαρίζοντας την παραλία του Σχοινιά. Έτσι, εκπαιδεύονται για προάγουν το πνεύμα της συν-ύπαρξης, της συν-εργασίας, της συν-δημιουργίας και του ομαδικού πνεύματος. Με αυτόν τον τρόπο, φεύγουμε από την έννοια του Εγώ και περνάμε στην έννοια του Εμείς για να φτάσουμε στο Είμαι.Από Παρασκευή 9 Ιουνίου έως Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017,το Καφέ Σχολειό θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη όπου συμπληρώνει δύο χρόνια εκπαίδευσης των δασκάλων και των γονέων στην 'Παιδεία του Βάθους' και την Αυτογνωσία, μέθοδο του Κώστα Φωτεινού. Οι γονείς αναφέρουν ότι έχουν ήδη γίνει αλλαγές στις σχέσεις τους μέσα στην οικογένεια κι έξω από αυτήν. Επίσης, κάποιοι από τους γονείς ξεκίνησαν την εκπαίδευσή τους στη μέθοδο του Καφέ Σχολειού. Η βάση της μεθόδου μας είναι η Αγάπη η οποία επιτρέπει τη ροή της επικοινωνίας και ανοίγει τα κανάλια για να κυκλοφορήσει η μάθηση. Η μέθοδος είναι Ελληνική και έχει συμπληρώσει 38 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα, ενώ διδάχτηκε στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης στο Παρίσι και στο Πανεπιστήμιο του Μοντρεάλ στον Καναδά, επί σειρά ετών από τον Κώστα Φωτεινό, Καθηγητή των μεθόδων Αγωγής.

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 επαναλαμβάνεται το σεμινάριο της Αυτογνωσίας στην Αθήνα.Σεμινάριο Γελωτοθεραπείας
Θεραπεύει Σώμα, Συναίσθημα, Σκέψη


Το γέλιο επιδρά στον εγκέφαλο, στους πνεύμονες, στο στομάχι, τα έντερα, τον σπλήνα, το πάγκρεας ,το διάφραγμα, την καρδιά, την πίεση, τις τοξίνες και το λίπος, το ανοσοποιητικό. Λιγοστεύει το στρες και η αγωνία απαλύνεται ο ψυχικός πόνος, αυξάνεται η δημιουργικότητα, ευνοείται η συντροφικότητα. Με το αστείο, με το γέλιο, ακόμα και ένα πολύ οδυνηρό γεγονός χάνει το βάρος του και αλλάζει σημασία. Το συναίσθημα που μας προκαλούσε ελαφραίνει και οι σκέψεις μας είναι λιγότερο μαύρες.

Το γέλιο είναι απλό τόσο, που συχνά πέφτει θύμα της απλότητας του. Το προσπερνάμε για να ενδιαφερθούμε για πράγματα που ονομάζονται "σοβαρά", "σημαντικά", "επιστημονικά". Σε πολλές παραδόσεις τονίζεται πόσο σημαντικό είναι το γέλιο στην ζωή μας αλλά και στη δικιά μας παράδοση αναφέρεται από πολλούς σοφούς η ανάγκη να γελάμε. Για παράδειγμα, ο Αριστοτέλης έλεγε "Μην αφήνετε μια μέρα να περάσει δίχως να βρείτε κάτι να χαρείτε ας είναι μόνο να... ξυστείτε"!! Κι ένας σύγχρονος Δάσκαλος, ο Κώστας Φωτεινός, έλεγε "Τα δύσκολα πράγματα πρέπει να γίνονται με εύκολο τρόπο και τα σοβαρά με γέλιο".

Στο σεμινάριό μας θα εξηγήσουμε τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν γελάμε, τι στις σκέψεις και τι στα συναισθήματα μας .Και θα επιδιώξουμε να βρούμε ο καθένας το δικό του τρόπο να γελά και την παιχνιδιάρα του καρδιά .Φοράμε άνετα χρωματιστά ρούχα παίρνουμε το εσωτερικό μας παιδί από το χέρι και ξεκινάμε το ταξίδι του γέλιου. Στην είσοδο σας περιμένει το σύνθημα "................" μη μπείτε μέσα αν δεν το φέρετε μαζί σας.

Είσοδος ελεύθερη
Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής
Συντονίζουν: Σοφία Φώτεινα Χατζηκοκόλη, Ευδοκία Φώτεινα Βοϊνά.

Το σεμινάριο θα γίνει στον καινούριο χώρο του Καφέ Σχολειού, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 12 ΧΑΛΑΝΔΡΙ δίπλα στο Μετρό Αγ. Παρασκευή (πίσω από τον Σκλαβενίτη), την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 από 16:00-20:00. Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 210-8670424, 6937122768.ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ

Αυτογνωσία είναι η γνωριμία με τον ΄'Εσω Εαυτό μας η οποία μας βοηθά να έχουμε λειτουργική και ποιοτική σχέση με τον Εαυτό και να γίνονται αυθεντικές και εποικοδομητικές οι σχέσεις μας. Αυτό προυποθέτει μια βουτιά στο βάθος της ύπαρξης μας στο οποίο έχουμε φυλάξει τις αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας.΄Ολες οι εμπειρίες αυτής της ηλικίας έχουν δημιουργήσει τις περιοριστικές μας πεποιθήσεις. Π.χ αν για μένα η μητέρα υπήρξε τροφός στη ζωή μου, θα έλκω καταστάσεις και ανθρώπους οι οποίοι θα με θρέφουν. Ενώ εάν στα πρώτα χρόνια της ζωής, μου δόθηκε η πληροφορία ότι ασχολούνται μαζί μου μόνο όταν αρρωσταίνω, η εικόνα που έχω σχηματίσει θα επαναλαμβάνεται.
Το εργαστήριο της αυτογνωσίας αποτελείται απο μια σειρά δέκα τετράωρων συναντήσεων,μια κάθε μήνα.
Στόχος του πρώτου 4ωρου εργαστηρίου μας είναι να συνειδητοποιήσουμε τι εικόνες έχουμε για την ζωή κι αν το επιθυμούμε να τις αλλάξουμε. Η μέθοδος του Κώστα Φωτεινού-Καφέ Σχολειό δεν παραβιάζει την θέληση του ατόμου για αλλαγή ούτε ως προς τον τρόπο αλλά ούτε κι ως προς το χρόνο εξέλιξης του.Στο τέλος του εργαστηρίου σας περιμένει μια έκπληξη.
Στο εργαστήριο αυτό,στο σύνολο των συναντήσεων θα δουλέψουμε την Ιδιωτική μας Λογική και τον Υπαρξιακό μας Φόβο,δηλαδή το φόβο της απώλειας της Αγάπης του σημαντικού ανθρώπου στην ζωή μας όταν είμασταν παιδιά. Διαπιστώνουμε όλοι μαζί ότι η αγάπη χωρίς όρους είναι απαραίτητη τροφή και πως η παρουσία ή η ελλειψη της δημιούργησε αυτό που είμαστε σήμρα. Στο τέλος του εργαστηρίου σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.
Στο τέλος των δέκα συναντήσεων, δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όσους το χρειάζονται. Επίσης, για τα μέλη του εργαστηρίου αυτού,μια φορά την εβδομάδα παρέχεται τηλεφωνική υποστήριξη η διάρκεια της οποίας είναι.15 λεπτά.

Προτεινόμενη δωρεά 50 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2108670424-6937122768.Ο αριθμός συμμετεχώντων είναι περιοροσμένος.Από Παρασκευή 5 έως 7 Μαΐου 2017

καλωσορίζουμε την Swami Nityamuktananda Saraswati

στο νέο χώρο μας

όπου θα συντονίσει Εργαστήριο με θέμα:

«Να αγαπάς - Να υπηρετείς - Να θυμάσαι»

Αυτές οι τρεις λέξεις περιλαμβάνουν περιληπτικά τις διδασκαλίες του Swami Rama των Ιμαλαΐων.
Είναι η καρδιά της Παράδοσης των Ιμαλαΐων και κάθε αληθινού Πνευματικού Δρόμου. Στη διάρκεια του Εργαστηρίου θα διερευνήσουμε κάθε μια από τις τρεις λέξεις με κάθε λεπτομέρεια, κυρίως σε σχέση με τις διδασκαλίες του Swami Rama.

Να αγαπάμε: ...μια λέξη που όλοι τη χρησιμοποιούμε συχνά ...αλλά ξέρουμε τι σημαίνει;

Να υπηρετούμε:... πάλι, όλοι γνωρίζουμε αυτήν τη λέξη και ίσως την αντιπαθούμε γιατί μοιάζει με σκλαβιά. Αλλά τι σημαίνει στ’ αλήθεια; Τελικά θα θεαθούμε αυτό που ο Swami Rama μας καλεί

Nα θυμόμαστε... και έτσι θα συνειδητοποιήσουμε πως χρειάζεται να αναπτυχθούμε και να αλλάξουμε για να γίνουμε αυτό που ονομάζει «πραγματικά άνθρωποι»

• Θα υπάρχει άμεση μετάφραση από τα Αγγλικά στα Ελληνικά.
• Φορέστε άνετα ρούχα.
• Φέρτε μαζί σας χαλάκι της γιόγκα και σκληρό μαξιλάρι (μετά από συνεννόηση μπορούμε να εξασφαλίσουμε για σας)
• Ώρες: Παρασκευή: 17:30 Εγγραφές , 18:00-20:00 Εργαστήριο, Σάββατο και Κυριακή: 10:00-13:00 και 14:30-17:30
• Προσφέρουμε τσάι, καφέ, χυμό και βουτήματα στα διαλείμματα.
• Zητήστε μας αριθμό λογαριασμού για την κατάθεση της προτεινόμενης δωρεάς (110 ευρώ). Για να κρατηθεί η θέση σας, παρακαλούμε καταθέστε 60 ευρώ.
• Ενημερώστε μας εάν επιθυμείτε
#μύηση σε μάντρα
#πιστοποιητικό παρακολούθησης
#DVD του Εργαστηρίου

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα 210-8670424-6937122768 Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη.Φίλοι μας,
Καλή Χρονιά με αισιοδοξία, δημιουργικότητα και αγάπη για τον Εαυτό και για τον συνάνθρωπό μας,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σεμινάριο της Αυτογνωσίας θα γίνει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου από τις 16:00 έως τις 20:00. Παρακαλούμε δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας.
Με την ευκαιρία αυτή σας πληροφορούμε ότι η ομάδα της παιδικής Γιόγκα λειτουργεί για δεύτερη χρονιά και συναντιόμαστε δύο φορές το μήνα. Οι ημερομηνίες αυτού του μήνα είναι στις 7 και 14 Ιανουαρίου από τις 11:00-13:00.

Η γιόγκα των ενηλίκων γίνεται κάθε Τρίτη 18:00-20:00
Πάντα να προηγείται τηλεφώνημα στα 210-8670424 ή 6937122768

Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη και συνεργάτεςΣεμινάριο: «Το μυστήριο της γέννησης»

Όταν γεννιέται ένας άνθρωπος, αυτό δεν συμβαίνει επειδή ένας άνδρας και μια γυναίκα έκαναν έρωτα. Ολόκληρο το Σύμπαν έχει «συνωμοτήσει» για να κατέβει μια ψυχή στη γη. Σας περιμένουμε να διερευνήσουμε αυτό το μυστήριο μαζί.
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, από 12:00- 20:00.
Συντονίζουν :Τζούλη Δουφέκα, Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη

Φίλοι μας, Το Σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όλους τους γονείς, σε μέλλοντες γονείς και ιδιαίτερα στους γονείς που παρακολούθησαν το Σεμινάριο του Pandit Dabral. Επίσης απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που αναζητούν μια νέα διάσταση και διευκόλυνση στην πορεία τους μαζί με τα παιδιά. Δηλώστε άμεσα συμμετοχή και αν έρχεστε για πρώτη φορά ζητήστε μας οδηγίες για να μας βρείτε εύκολα, καθώς και τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού για να καταθέσετε την προκαταβολή για να κρατηθεί η θέση σας. Σας περιμένουμε με πολλή αγάπη και βαθειά επιθυμία να σας δώσουμε ένα δυνατό χέρι συμπαράστασης για το μεγάλωμα της οικογένειάς σας. Τζούλη Δουφέκα, Άννα Ζαχαροπούλου και Σοφία Φώτεινα

Εργαστήριο Αυτογνωσίας
Είναι χαρά μας να σας ανακοινώσουμε ότι το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, στις 16:00 ξεκινά το νέο Εργαστήριο Αυτογνωσίας, που έχει στόχο τη χαρτογράφηση των χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς μας που καθορίζουν το βαθμό της πραγματοποίησης των ονείρων μας στη ζωή, δηλαδή, την συνειδητοποίηση της Ιδιωτικής μας Λογικής και του Υπαρξιακού μας Φόβου. Οι συναντήσεις θα γίνονται μια φορά το μήνα και στο τέλος της χρονιάς δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας και ζητήστε μας, αν έρχεστε για πρώτη φορά, οδηγίες για να μας βρείτε εύκολα και τον αριθμό του λογαριασμού μας για την κατάθεση προκαταβολής για να κρατηθεί η θέση σας.
Με την αγάπη μας,
Συντονίζουν: Σοφία Φώτεινα, Παναγιώτης Φώτεινας-Βοϊνάς.


Παιδική Γιόγκα
Αφορά σε παιδιά 5 έως 8 ετών. Μέσα από την άσκηση του σώματος ασκούμε τον νου και τον χαρακτήρα των παιδιών ώστε να αυξάνεται η δύναμή τους για συγκέντρωση και να αναπτύσσουν ηθικές αξίες που θα τα βοηθήσουν να έχουν αυτοπεποίθηση, να γνωρίζουν τι θέλουν και να μπορούν να το πραγματοποιούν.
Συντονίζει: Σοφία Φώτεινα- ΧατζηκοκόληO Pandit Hari Shankar Dabral Ph.D θα είναι στην Αθήνα και θα συντονίσει ένα Σεμινάριο για "Γονείς και Μέλλοντες Γονείς" στο ‘'Καφέ Σχολειό-Κώστας Φωτεινός" και το "Himalayan Yoga Meditation of Hellas", από τις 21-24 Νοεμβρίου 2016 από τις 18:00- 21:00. Ειδικά την Πέμπτη, θα ολοκληρωθεί το Σεμινάριο από τις 17:30-19:30 και στη συνέχεια από τις 19:30-21:30 θα γίνει μια συνάντηση με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ όπου ο Pandit Dabral θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα των παρισταμένων. Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα μας μιλήσει για το πώς η επιστήμη της γιόγκα (raja yoga),η επιστήμη των μάντρα, οι αναπνοές (pranayama),οι ηθικές αξίες και οι ασκήσεις (hatha yoga) μας στηρίζουν στο μεγάλωμα των παιδιών μας και μας βοηθούν να καλέσουμε μια νέα ψυχή που έτσι ή αλλιώς ταιριάζει με αυτό που είμαστε.

Ο Pandit Dabral διευθύνει το Himalayan Yoga Meditation Center στο Κάλγκαρυ, Καναδά. Επίσης, δίνει μύηση σε μάντρα και είναι μέλος του "AHYMSIN ADHYATMA SAMITI", δηλ. Μέλος της Πνευματικής Επιτροπής. Ο Pandit Dabral γεννήθηκε κοντά στο Dehradun, στην Ινδία, σε μία οικογένεια λογίων της Σανσκριτικής Γλώσσας. Το ντοκτορά του είναι στη Φιλοσοφία της Γιόγκα και στη Σανσκριτική γλώσσα από το Varanasi, στην Ινδία. Αφοσιωμένος μαθητής του Swami Rama των Ιμαλαΐων, εκπαιδεύτηκε από τον Swami Veda Bharati. Έχει εξουσιοδοτηθεί από τον Swami Rama να δίνει μυήσεις και έχει ήδη μυήσει εκατοντάδες ανθρώπους.

Ο Pandit Dabral είναι ένας έμπειρος Δάσκαλος της Παράδοσης των Ιμαλαΐων που είναι ικανός να μεταφέρει τις αυθεντικές διδασκαλίες των Δασκάλων της Γιόγκα σε όλους τους τύπους των μαθητών. Άνθρωποι όλων των ηλικιών χαίρονται την προσήνειά του και το χιούμορ του. Η γνώση του στη Σανσκριτική γλώσσα και στις γραφές της Γιόγκα είναι τεράστια και περιεκτική, ενώ συγχρόνως μπορεί να εξηγεί περίπλοκες ιδέες με τρόπο κατανοητό που εφαρμόζεται στην καθημερινή ζωή. Φέρνει τις εμπειρίες και τη γνώση των σοφών των Ιμαλαΐων στην καθημερινή ζωή.

Μετάφραση
Το Σεμινάριο θα γίνει στα Αγγλικά και θα μεταφράζεται στα Ελληνικά.

Να έχουμε μαζί μας
• Άνετα ρούχα
• Κάλτσες (βγάζουμε τα παπούτσια στο χώρο)
• Χαλάκι της γιόγκα, σκληρή κουβέρτα, μαξιλαράκι (αν αυτό δεν είναι δυνατό, παρακαλούμε συνεννοηθείτε μαζί μας)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Η συμμετοχή στο Σεμινάριο είναι 110 ευρώ. Το ποσό αυτό καλύπτει όλα τα έξοδα. Ζητήστε μας τον αριθμό λογαριασμού για την κατάθεση της προκαταβολής σας (60 ευρώ) μέχρι τις 4 Νοεμβρίου 2016. Σύμφωνα με το Ινδικό έθιμο, πριν από το τέλος του σεμιναρίου, θα μας δοθεί η ευκαιρία να προσφέρουμε από την καρδιά μας στον Δάσκαλο ένα ποσό (dakshina) για να ευχαριστήσουμε για την πνευματική τροφή που μας δόθηκε.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και δηλώσεις συμμετοχής στο 6937122768 Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη ή 6936394242 Έλενα Δασκαλοπούλου

Μύηση σε Μάντρα
Όποιος ενδιαφέρεται να δεχτεί μύηση σε μάντρα, παρακαλούμε να μας ενημερώσει με την εγγραφή του.

Παρακαλούμε προσέξτε την αλλαγή της ώρας των συναντήσεών μας.Σας περιμένουμε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, 19:00-22:00 να γιορτάσουμε παρέα το ξεκίνημα της χρονιάς.
Προβολή βίντεο και συζήτηση με θέμα «Ηθικές Αξίες» Κι όπως πάντα, θα δοκιμάσουμε αυτό που ο καθένας μας μαγειρεύει καλύτερα.

Παρακαλούμε να προηγηθεί τηλεφώνημα.Ο Οργανισμός «Καφέ Σχολειό-Κώστας Φωτεινός» και το κέντρο “Himalayan Yoga Meditation of Hellas” έχουμε τη χαρά και την τιμή να σας καλέσουμε σε δύο Σεμινάρια που θα διευθύνει o Dr. Stephen (Stoma) ParkerΜε θέμα : Α) Συναισθηματική Κάθαρση (17 και 18 Σεπτεμβρίου 2016) στο πνευματικό Κέντρο Shantom στο Χαλάνδρι και
Β) Yoga Nidra ή Ο Ύπνος του Γιόγκι (24 και 25 Σεπτεμβρίου 2016)

Συναισθηματική Κάθαρση: Ο Vyasa λέει στα σχόλιά του στην πρώτη Σούτρα της Γιόγκα ότι η Γιόγκα είναι φωτισμός (samadhi) και ότι αυτός ο φωτισμός είναι έμφυτη ποιότητα του νοητικού μας επίπεδου ακόμα και αυτή τη στιγμή. Για όσους από μας έχουμε «κολλήσει» στη συνηθισμένη εμπειρία του κόσμου, το νοητικό μας πεδίο είναι πολύ διαταραγμένο για το φως της samadhi που είναι ήδη εκεί για να λάμψει. Για τους περισσότερους, το να κάνουμε αυτό το νοητικό πεδίο καθαρό και ευχάριστο και σταθερό και επομένως ικανό να φωτιστεί, θα είναι το κύριο αντικείμενο των πρώτων αρκετών δεκαετιών άσκησης.
Θα διερευνήσουμε το θέμα από την άποψη της θεωρίας της Γιόγκα του νου και, επίσης, μέσα από το φως της ανάπτυξης της σύγχρονης νευροεπιστήμης που αρχίζει να προσομοιάζει με το σύστημα της Γιόγκα.

Yoga Nidra (Γιόγκα Νίντρα): είναι η τέχνη των γιόγκι που μαθαίνουν να μπαίνουν συνειδητά σε βαθύ ύπνο χωρίς όνειρα. Είναι μια πρακτική που βοηθά να μειώσουμε τα εμπόδια ανάμεσα στη συνηθισμένη συνειδητότητά μας και την υπερσυνείδηση της samadhi. Μπορεί να είναι χρήσιμη, επίσης, για να θεραπεύσει το σώμα, την μάθηση και άλλες παράπλευρες θετικές «παρενέργειες».
Θα συζητήσουμε την έννοια της Yoga Nidra, θα μάθουμε τις προπαρασκευαστικές ασκήσεις και τη δεύτερη μέρα θα ασκηθούμε σε ολόκληρη τη διαδικασία.

Βιογραφικό
Ο Dr. Stephen (Stoma) Parker, PsyD, ERYT 500
# Ασκεί επίσημα το επάγγελμα του ψυχολόγου ιδιωτικά στην Μινεσότα, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Βοηθός Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Saint Mary και στη Σχολή Επαγγελματικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Saint Thomas.

# Έκανε το ντοκτορά του με τον Bradford Keeney, PhD, οικογενειακό θεραπευτή φημισμένο για την εμπειρία του με αυτόχθονες θεραπευτές.

# Λόγιος της Σανσκριτικής Γλώσσας.

# Το 2004 βοήθησε στην εισαγωγή των Σπουδών της Γιόγκα στο Ακαδημαϊκό Ιατρικό Κέντρο στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα.

# Έχει δώσει ομιλίες για τον Διαλογισμό, την Ψυχολογία της Γιόγκα κτλ. στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον Καναδά, την Ολλανδία, την Ιταλία, Αυστρία, Ουγγαρία, Λιθουανία, Νότια Αφρική, Κορέα, Χονγκ Κονγκ και Ινδία.

Μετάφραση
Το Σεμινάριο θα δοθεί στα Αγγλικά και θα μεταφράζεται στα Ελληνικά

Να έχουμε μαζί μας
• Άνετα ρούχα
• Ένα ζευγάρι κάλτσες
• Χαλάκι της γιόγκα, μαξιλάρι και κουβέρτα- μόνο στην περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας

Το Κόστος των σεμιναρίων
# Το κόστος κάθε Σεμιναρίου είναι 110 ευρώ (Προκαταβολή 60 ευρώ πριν από τις 5 και πριν από τις 18 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα). Το υπόλοιπο ποσό παρακαλούμε να εξοφληθεί με την εγγραφή σας πριν αρχίσει το Σεμινάριο (09:30-10:00).Το ποσό των 110 ευρώ καλύπτει όλα τα έξοδα του κάθε Σεμιναρίου. Πριν από το τέλος του Σεμιναρίου θα μας δοθεί η ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον δάσκαλό μας με μία dakshina (ινδικό έθιμο, που σημαίνει δωρεά, ένα δώρο από την καρδιά μας) για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την πνευματική τροφή που μας έδωσε.

Μύηση σε Μάντρα
Αν ενδιαφέρεστε να δεχτείτε μύηση σε Μάντρα, παρακαλούμε ενημερώστε μας όταν θα δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο Σεμινάριο. Μυήσεις θα δοθούν την Πέμπτη 22/9/2016

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες χρειάζεστε.
Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη 6937122768.

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ "ΚΑΦΕ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΚΩΣΤΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ" και η "ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΙΩΝ"
Έχουν την τιμή να σας παρουσιάσουν δύο Εργαστήρια στην Ελλάδα με την Swami Nitya Muktananda Saraswati:
Α.) "ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ"
Στις 24, 25 και 26 Ιουνίου 2016 στην Αθήνα και
Β.) "ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ" δίπλα στη θάλασσα και τη φύση 1, 2 και 3 Ιουλίου 2016 στο Πρωμύρι του Πηλίου.

Α.) Προ αμνημονεύτων χρόνων, ο άνθρωπος είχε την επιθυμία να καταλάβει τον κόσμο μέσα στον οποίο ζει, την ύπαρξή του και τις δυνάμεις μέσα και στα δύο.
Ο πιο κοντινός τρόπος να μιλήσουμε γι’ αυτά τα ενεργειακά πεδία ανά τον κόσμο, είναι ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, Ή ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΕΔΙΑ: ΓΗ, ΝΕΡΟ, ΦΩΤΙΑ, ΑΕΡΑΣ, ΧΩΡΟΣ. Και να φτάσουμε στην περιοχή των Θεών, καθώς επίσης, και στην περιοχή της μοντέρνας Επιστήμης (βαρύτητα, ηλεκτρομαγνητισμός, ασθενείς και ισχυρές πυρηνικές δυνάμεις) και τη «Συνδυασμένη Ισχυρή Δύναμη». Αυτές οι δυνάμεις λειτουργούν από το πιο λεπτό επίπεδο (πνευματικά ή ενεργειακά) στο πιο πυκνό, στο οποίο μπορούμε πραγματικά να διακρίνουμε με τις πέντε μας αισθήσεις.
Μόλις μάθουμε να καταλαβαίνουμε αυτό «το Βιβλίο της Φύσης», μπορούμε να καταλάβουμε πολλά για τον εαυτό μας, καθώς και πώς η κίνηση της ζωής δίνει μορφή στον κόσμο που αντιλαμβανόμαστε σε όλες του τις όψεις. Δεν μπορούμε να αποδράσουμε από το γεγονός ότι τα πάντα είναι φτιαγμένα από αυτές τις πέντε ενέργειες-δυνάμεις, που έχουν την πηγή τους στο απερίγραπτο Απόλυτο, με οποιαδήποτε πολιτισμική περιγραφή.
Εφόσον είμαστε αυτές οι δυνάμεις, η αυτογνωσία περιλαμβάνει το να ξέρει κανείς αυτό από το οποίο είναι κατασκευασμένος. Γνωρίζοντας από τι είμαστε φτιαγμένοι ενεργειακά, μας δίνεται μια ένδειξη για τα ταλέντα μας, τις αδυναμίες μας, τα προβλήματά μας… και τις αρρώστιες μας.
Η υγεία, η ειρήνη και η ισορροπία προέρχονται από αυτές τις δυνάμεις που βρίσκονται σε αρμονία. Το να φέρει κανείς αρμονία, να ισορροπήσει τα αντίθετα… στο σώμα μας, στις σχέσεις μας, στο περιβάλλον ή στον κόσμο, εξαρτάται κατά πολύ από την ικανότητά μας να καταλάβουμε αυτές τις δυνάμεις και τους νόμους σύμφωνα με τους οποίους κινούνται στη συνεχή αλλαγή που ονομάζουμε ζωή.
Σε αυτό το Εργαστήριο θα διερευνήσουμε αυτές τις δυνάμεις και στη συνέχεια θα ψάξουμε τρόπους για να φέρουμε μεγαλύτερη ειρήνη και ισορροπία στα σώματά μας, στη ζωή μας και τις σχέσεις μας.

Β.) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ – είναι ένα θέμα που έχει πολύ αναλυθεί και μελετηθεί και πάνω απ’ όλα έχει ασκηθεί στη διάρκεια διαφόρων εποχών και γεωγραφικών περιοχών. Είναι μια πνευματική άσκηση, που σήμερα έχει απλωθεί στην ιατρική και σε όλων των ειδών τις θεραπείες.
Βασικά είναι απλό… σημαίνει ότι «επιστρέφουμε στο σπίτι μας». Σημαίνει ότι επιτρέπουμε στο νου μας να είναι ελεύθερος από καταναγκαστικές σκέψεις και να έρθει σε επαφή με την πανίσχυρη σιωπή, τη χαρά, τη ζωτική δύναμη που είναι «η πρωταρχική μας φύση» πριν να «μολυνθεί» από όλων των ειδών τις «σκεπτομορφές», κτλ.
Αυτό το «περπάτημα προς το σπιτικό μας» έχει ασκηθεί με πολλούς τρόπους… αλλά άσχετα με το πόσες μεθόδους… ο στόχος είναι ένας και ο ίδιος: σημαίνει «απλά γυρίζουμε σπίτι» (οποιεσδήποτε κι αν είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούμε για να το περιγράψουμε αυτό).
Στη διάρκεια του Εργαστηρίου θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τη διαδικασία και μερικές μεθόδους… αλλά βασικά θα ασκηθούμε… «θα περπατήσουμε μαζί»

Παρακαλώ ενημερώστε τη Σοφία Φώτεινα για το ενδιαφέρον σας: info@cafecole.grΦίλοι μας,
Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015,
θα ξεκινήσουμε στις 18:30-20:30 με Γιόγκα και αναπνοές,
θα συνεχίσουμε 20:30-21:30 με συζήτηση με θέμα:

Η ΘΗΛΥΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ (ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ.

Θα ακολουθήσει Διαλογισμός στην Πανσέληνο από τις 22:00-23:00, κάτω από τις ευλογίες του Swami Veda Bharati.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Σας περιμένουμε,

Σοφία Φώτεινα και συνεργάτες.
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Στα πλαίσια της Κοινωνικής Προσφοράς, το Καφέ Σχολειό ξεκινά τρεις νέες δραστηριότητες για τη στήριξη ανθρώπων που τις έχουν ανάγκη, αλλά, λόγω των συνθηκών αδυνατούν να τις υποστηρίξουν οικονομικά. Όλα τα τελευταία χρόνια, γίνονταν από όλους μας αυτές οι προσπάθειες μεμονωμένα και βοηθούσαμε όσους μας ήταν δυνατό. Τώρα όμως, θα θέλαμε να αναπτύξουμε περισσότερο αυτήν την κοινωνική προσφορά για την οποία, σαν περιεχόμενο, έχουμε εμπειρία 36 ετών στην Ελλάδα.

Οι τρεις νέες δραστηριότητες είναι:
Ι.) ΝΕΟΙ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΝΕΟΙ ΓΟΝΕΙΣ (προετοιμασία και υποστήριξη)
ΙΙ.) Η ΒΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΙΙΙ.) Η ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Παρακαλούμε:

Α.) Εάν γνωρίζετε ανθρώπους που χρειάζονται αυτές τις υπηρεσίες, χωρίς οικονομική συμμετοχή, να μας ενημερώσετε σχετικά.

Β.) Εάν προτίθεστε να προσφέρετε εθελοντικά τις υπηρεσίες σας σε μια από αυτές τις δραστηριότητες να αναφέρετε τον τομέα που ενδιαφέρεστε και τις γνώσεις σας γενικά, (θα ακολουθήσει συνάντηση). Οι υπηρεσίες που χρειάζονται είναι σχετικά με την οργάνωση αυτών των δραστηριοτήτων. Ήδη, εθελοντές από τις ομάδες μας ξεκίνησαν να δουλεύουν γι’ αυτό το σκοπό.

Ο ρόλος μας αυτή τη φορά, εκτός από την παροχή αυτής της υπηρεσίας θα είναι και αναζήτηση πηγών υλικής - οικονομικής βοήθειας. Έτσι θα θέλαμε να έρθουμε σε επαφή με ιδρύματα ή ιδιώτες που μπορούν να στηρίξουν αυτές τις δραστηριότητες υλικά - οικονομικά. Γι’ αυτό, αν γνωρίζετε κάποιους, ιδρύματα ή πρόσωπα, που ενδιαφέρονται να στηρίξουν μια τέτοια προσπάθεια, ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Είναι εξίσου μεγάλη λειτουργία να έχουμε την ταπεινότητα να ζητάμε βοήθεια όταν τη χρειαζόμαστε, όσο και να έχουμε την ταπεινότητα να την προσφέρουμε. Αυτήν την τελευταία θέλουμε να τονίσουμε, σαν μια λειτουργία που ενισχύει την προσωπική μας ανάπτυξη και πιστεύουμε ότι κάποιοι από εμάς είναι έτοιμοι για να κάνουν αυτό το βήμα. Έτσι, δίνουμε την ευκαιρία σε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει να βάλει σε πράξη αυτές τις ιδέες.

Ο Δάσκαλός μας Κώστας Φωτεινός έλεγε ότι χρειάζεται να δίνουμε όχι από αυτό που μας περισσεύει, αλλά από αυτό που δεν έχουμε. Όσοι τον γνωρίσατε από κοντά ίσως θυμάστε που από «λάθος» μας έλεγε: «Όποιος έχει ένα πουκάμισο να δίνει τα δύο». Και φαντάζομαι πως σας είναι γνωστό το κοάν του: «Όλα τα χάνουμε εκτός από αυτά που δίνουμε.» Και όπως έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας, πρέπει να προσφέρουμε την «δεκάτη» δηλαδή να προσφέρουμε για το κοινό καλό το ένα δέκατο από αυτό που έχουμε.


Περιμένοντας τη συνεργασία σας,
Με την αγάπη μας,
Σοφία Φώτεινα και συνεργάτες.Σεμινάριο: "Ποιος είναι πραγματικά ο ρόλος των γονιών;"

Αυτό το Σεμινάριο θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου 2015, στο Merano Yoga Center, στο Μεράνο, Ιταλία, από την Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη.Οι Εκδόσεις μας-βιβλία, DVD,CD- παραμένουν μια απλή και θρεπτική πνευματική τροφή και μια υπέροχη ιδέα για δώρο στους αγαπημένους σας.

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ 2015: ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, του Swami Veda Bharati.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, του Κώστα Φωτεινού.Εργαστήριο για Μελλοντικούς Γονείς, για Νέους Γονείς, για Νέους, για Εγκύους και Νέα Ζευγάρια στη Θεσσαλονίκη, καλεσμένοι από τον Παιδικό Σταθμό "ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ"

Συναντιόμαστε Παρασκευή απόγευμα 17:00 - 21:00 και
Σάββατο 10:00 - 13:00 μία φορά το μήνα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΧΡΟΝΙΑΣ:
18+19/9,
16+17/10,
27+28/11,
11+12/12/15,
15+16/1/16,
5+6/2,
4+5/3,
8+9/4,
13+14/5,
10+11/6/16.
Εργαστήριο Αυτογνωσίας για Γονείς στη Θεσσαλονίκη (στο "ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ")

Σε αυτό το εργαστήριο διερευνούμε τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας (ψυχοδιανοητικό επίπεδο) για να δούμε ποια μας βοηθούν και ποια μας δυσκολεύουν στις σχέσεις μας. Χρησιμοποιούμε από τη Μέθοδο «Καφέ-Σχολειό-Κώστας Φωτεινός», την «Ιδιωτική Λογική» και τον «Υπαρξιακό Φόβο», για να διερευνήσουμε τα χαρακτηριστικά μας, μέσα από αναμνήσεις από την παιδική ηλικία. Η ατμόσφαιρα της ομάδας που είναι γεμάτη αποδοχή και αγάπη, μας βοηθά να ξεδιπλώσουμε όλα τα πανέμορφα χαρακτηριστικά μας που ίσως κάποιες φορές τα χρησιμοποιούμε υπέρ μας και άλλες φορές ίσως όχι, ενώ είναι σίγουρο πως όταν δημιουργήθηκαν ήταν απολύτως απαραίτητα για την επιβίωσή μας. Διαπιστώνουμε όλοι μαζί πως η αγάπη χωρίς όρους είναι απαραίτητη τροφή και πως η παρουσία της ή η έλλειψή της δημιούργησε αυτό που είμαστε σήμερα. Όπου οι ίδιοι επιθυμούμε κάνουμε τις αλλαγές μας με την υποστήριξη, την αποδοχή και την αγάπη της ομάδας και του εαυτού μας.

Συναντιόμαστε μία Κυριακή το μήνα, 10:00 - 13:00.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΧΡΟΝΙΑΣ:
19/9/15,
18/10,
29/11,
13/12/15,
17/1/16,
7/2,
6/3,
10/4,
15/5,
12/6/16.
Εργαστήριο της Φιλοσοφίας/Επιστήμης της Γιόγκα, με τη Μέθοδο της Παράδοσης των Ιμαλαΐων και Ελάχιστης Κίνησης με τη Μέθοδο του Κώστα Φωτεινού. (Θεσ/νίκη, "ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ")

Σε αυτό το Εργαστήριο αναπτύσσουμε τη Φιλοσοφία της Επιστήμης της Γιόγκα με παραδείγματα και βιώματα από την καθημερινή μας ζωή. Θα δοθούν επίσης οι βασικές αρχές του Διαλογισμού και Αναπνευστικές Ασκήσεις που απαλλάσσουν από το στρες και βελτιώνουν τη μνήμη. Στη συνέχεια θα κάνουμε ασκήσεις για τις αρθρώσεις και τους αδένες. Και, έχοντας προετοιμαστεί έτσι, ολοκληρώνουμε τη δουλειά μας με Ελάχιστη Κίνηση που, όπως έχει αποδειχτεί μετά από επιστημονική έρευνα στην Ιαπωνία, μας δίνει τη δύναμη να αλλάξουμε όχι μόνο σαν άνθρωποι αλλά ακόμα και το ίδιο το DNA μας.

Συναντιόμαστε μια Κυριακή απόγευμα το μήνα: 17:45-20:15

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΧΡΟΝΙΑΣ:
20/9/15,
18/10,
29/11,
13/12/15,
17/1/16,
7/2,
6/3,
10/4,
15/5,
12/6/16.
"Ευρωπαίες Γιαγιάδες" (European Grandmothers):

Στις 25, 26 , 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2015,

θα γίνει το πρώτο Συνέδριο με αντικείμενο τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στην Ευρώπη, που δυσκολεύεται το σύστημα να προσφέρει όσο δεν υπάρχει η ισορροπία μεταξύ της θηλυκής και της αρσενικής ποιότητας. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για το Καφέ Σχολειό που ζητήθηκε στη Σοφία Φώτεινα- Χατζηκοκόλη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα."Therapy Planet"

Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Νοεμβρίου 2015, από τις 09:00 έως τις 22:00

θα λάβουμε μέρος στο 7ο Φεστιβάλ-Συνέδριο των Φυσικών και Εναλλακτικών Θεραπειών, Μεθόδων Προσωπικής Ανάπτυξης και Ψυχοθεραπείας που θα γίνει στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα.
Ομιλία της Σοφίας Φώτεινα - Χατζηκοκόλη με θέμα:

Η Θηλυκή Ποιότητα και πώς εκφράζεται στη Δύση σήμερα στους άνδρες και τις γυναίκεςΗ Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη θα συντονίσει ένα Σεμινάριο
στο Merano, Ιταλία, καλεσμένη από τη Σχολή
Yoga and Shiatsu Merano,
με θέμα

"Η πνευματική Διάσταση των Παιδιών", στις 15 και 16 Μαΐου 2015.Therapy Planet :

Tην Κυριακή, 1η Μαρτίου 2015, από τις 09:00 έως τις 22:00
θα λάβουμε μέρος στο 6ο Φεστιβάλ - Συνέδριο των Φυσικών και
Εναλλακτικών Θεραπειών, Μεθόδων Προσωπικής Ανάπτυξης και Ψυχοθεραπείας
που θα γίνει στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα. Ομιλία της Σοφίας Φώτεινα με θέμα:

Πώς να ενώσουμε την Υλική με την Πνευματική διάσταση στην καθημερινή ζωή.

Ο Οργανισμός «Κώστας Φωτεινός Καφέ Σχολειό»

καλωσορίζει την Swami Νityamuktananda Saraswati στην Αθήνα
στον Πολυχώρο «SHANTOM» στο Κ. Χαλάνδρι (Μετρό Χολαργός)

από Παρασκευή 24 έως Κυριακή 26 Απριλίου 2015.

όπου θα διευθύνει Εργαστήριο
με θέμα « Συγκινήσεις Φίλος ή Εχθρός»Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014 θα σας περιμένουμε στις 20:00 για να γιορτάσουμε παρέα το ξεκίνημα της νέας χρονιάς με μεζέδες και κρασάκι. Θα μιλήσουμε με θέμα:

"Τι διδάσκουμε γύρω μας με αυτό που είμαστε;"

Θα τραγουδήσουμε με την Μίλλυ Στύλογλου και την κιθάρα της Θα χαρούμε να απολαύσουμε όλοι μαζί ό,τι μαγειρεύει ο καθένας μας καλύτερα. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.Ο Michel Benjamin(www.chateau-de-pitray.com) θα μας τιμήσει με την παρουσία του στο Καφέ Σχολειό και θα διευθύνει ένα μονοήμερο Σεμινάριο με θέμα :

"Όταν το Σώμα Mιλά"

Με ήπιες ασκήσεις σώματος, με μπαλάκια, που θα λύσουν όλους τους κόμπους που πονάνε από μπλοκαρισμένη ενέργεια και θα χαλαρώσουν κάθε μυ του σώματός μας, ο Michel θα μας οδηγήσει στη γοητεία της αυτογνωσίας του σώματος. Κάθε όργανο θα μας μιλήσει κι εμείς θα το αφουγκραστούμε για να κάνουμε, με αποδοχή, τις αλλαγές που πιθανά μας ζητά.

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014, 11:00-14:30 και 16:00-20:00. Φέρτε το φαγητό σας, θα φάμε όλοι μαζί. Το Σεμινάριο θα γίνει στα Γαλλικά ή Αγγλικά και θα μεταφράζεται στα ΕλληνικάΟλα τα εργαστήρια ξενκινούν από τις 6 Οκτωβρίου 2014

ΧΑΡΤΗΣ GOOGLE

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη
 
ΟΝΑΡ-ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΗΣ

Διεύθυνση:
Αθηνών 58 και Πέντε Πηγαδίων, Πάτρα

Τηλ & Fax:
2610-438090

ΟΝΑΡ - ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΑΙΔΙ

Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, ΜΚΟ

Διεύθυνση:
Αιγίου 13,Γουδή, τκ 115 27, Αθήνα

Τηλ & Fax:
210-7750653, 6976 330 933

Website:
www.onar-paidi.gr

E-mail:
info@onar-paidi.gr
onarpaidi@yahoo.gr
Συγγραφή και έκδοση
Φλώρα Γ. Παπαδοπούλου
www.omofagia.gr