ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
BAZZAR
Φίλοι μας,
Σας προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που διοργανώνει το «Καφέ Σχολειό- Himalayan Yoga Meditation of Hellas» ΑΜΚΕ (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία) για την Ολιστική Ανάπτυξη του Ανθρώπου, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, από τις 10:00- 22:00 στο χώρο που έχει την καλοσύνη να μας παραχωρήσει ο Δήμος Χαλανδρίου στην οδό Παπάγου 7, Χαλάνδρι, στον 2ο όροφο.

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ «Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι θα βρείτε:
Χειροποίητα γούρια, κοσμήματα, αρωματικά χώρου, σπιτικά γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, γλυκά, λεμοντσέλο κτλ.
Βιβλία των εκδόσεων «Καφέ Σχολειό» σε ειδική τιμή.
Προσφορές από φιλικά καταστήματα και εταιρείες, από όπου μπορείτε να διαλέξετε κάποια από τα δώρα σας για τους αγαπημένους σας.

Επίσης, 11:00-12:00 Γιόγκα για ενήλικες, 12:00-13:00 Γιόγκα για παιδιά
20:00-21:00 δραματοποίηση του παραμυθιού του Κώστα Φωτεινού ΤΟΥ ΚΟΚΟΡΑ ΤΑ ΠΑΘΗ
(που μας αποκαλύπτει ποια είναι η πραγματική δύναμη του ανθρώπου) με συνοδεία μουσικής, για παιδιά και για όσους έμειναν παιδιά, από τους: «Μουσικές Αφηγήσεις» : Ι. Ζαχαρέλης, Δάσκαλος, κιθάρα, Α. Λούκαρη, νηπιαγωγός, αφήγηση


Την Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος Άνθρωπος» φαγητό για όλους
Συντονίζει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος
Η ιδέα της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» είναι μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, με την ελπίδα να αφυπνιστούν συνειδήσεις και να γίνουν κι άλλες παρόμοιες δράσεις από άλλους ανθρώπους και ομάδες. Δεν κάνουμε «φιλανθρωπία» ούτε «ελεημοσύνη» με τη σημερινή έννοια των λέξεων. Μαγειρεύουμε ζωντανά, τρώμε όλοι μαζί! Ένα γεύμα με συνανθρώπους μας στο δρόμο.

ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΙΩΣΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΦΑΓΗΤΟ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ 12:00-14:00 ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ 14:00-16:00.
Παρακαλούμε δηλώστε μας το ενδιαφέρον σας (6937122768).


"ΚΑΦΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΩΣΤΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ - HIMALAYAN YOGA MEDITATION OF HELLAS" AMKE
Σας περιμένουμε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στον καινούριο μας χώρο.

Θα είμαστε ανοιχτά από τις 17:00 έως τις 22:00.
Για όσους θα ήθελαν να γνωρίσουν τα νέα προγράμματά μας:

Η Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη, ολιστική θεραπεύτρια, με τους παλιούς συνεργάτες, Άννα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτη Φώτεινα-Βοϊνά και Τζούλη Δουφέκα θα παρουσιάσουμε όλες τις δραστηριότητες και τη θεωρία του Καφέ Σχολειού.

Θα συνεχίσουμε με την παρουσίαση της "Himalayan Yoga Meditation of Hellas".

Η Έλενα Δασκαλοπούλου, ειδικός στο ιατρικό τατουάζ, θα παρουσιάσει πώς γίνεται το ιατρικό τατουάζ σε γυναίκες μετά από μαστεκτομή και για ποιο λόγο το συνιστούμε.

Η Παρή Δεσύπρη, θεραπεύτρια, θα παρουσιάσει το Αγιουρβεδικό Μασάζ (και άλλα)

H Ελένη Θεωνά, ενεργειακή θεραπεύτρια, θα παρουσιάσει την ενεργειακή θεραπεία με τη μέθοδο "Body Mirror Healing" του Martin Brofman.

Και βέβαια, όπως πάντα, με τροφή όχι μόνο για το πνεύμα αλλά και για το σώμα, με τις υπέροχες γεύσεις που ετοιμάζουμε όλοι με πολλή αγάπη.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: 210 8670424, 6937122768
Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 12, Χαλάνδρι 15234, Αθήνα, Μετρό Αγ. Παρασκευή, πίσω από τον Σκλαβενίτη.

Εργαστήριο Hatha Yoga και Φιλοσοφίας της Hatha Yoga, σύμφωνα με τις αυθεντικές διδαχές της Παράδοσης της Himalayan Yoga.
από τον Pandit Priyadarshan (Pierre Lefebvre)
Αυτό το Εργαστήριο θα προσφέρει μια συνολική επισκόπηση της φιλοσοφίας και πρακτικής της Hatha Yoga όπως την προσεγγίζει η αυθεντική γενεαλογία της Παράδοσης της Himalayan Yoga. Εναλλάσσοντας ανάμεσα σε θεωρία και πρακτική εφαρμογή, τα βασικά στοιχεία της πρακτικής της Hatha Yoga και η σύνδεσή τους με τις άλλες θεωρήσεις ενός ευρύτερου συστήματος της Γιόγκα, θα δουλευτούν με συστηματικό τρόπο. Αυτά τα Σεμινάρια θα ωφελήσουν αυτούς που μόλις ξεκίνησαν στο μονοπάτι της Γιόγκα όσο και αυτούς που είναι ήδη εξασκημένοι στην πρακτική και επιθυμούν να εμβαθύνουν στην κατανόησή των επιμέρους λεπτομερειών της πρακτικής της Hatha Yoga στο ευρύτερο παγκόσμιο πλαίσιο της Γιόγκα.

Σημειώστε τις ημερομηνίες και δηλώστε τη συμμετοχή σας το νωρίτερο δυνατόν.

Το Εργαστήρι θα γίνει στα Αγγλικά με απευθείας μετάφραση στα Ελληνικά.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018, 18.00-20.00 και Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Οκτωβρίου, 10.00-17.00

Προτεινόμενη δωρεά: 110 ευρώ.

Εργαστήρι Ινδικής Μαγειρικής
Αισθανόμαστε τυχεροί που η αγαπημένη Mina Lefebvre, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ινδία κάτοικος Καναδά τα τελευταία χρόνια, θα μοιραστεί μαζί μας βασικές γνώσεις γύρω από την εμπειρία της στην Ινδική κουζίνα την

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018, από τις 18.00-20.00

Σε αυτό το Εργαστήρι Παραδοσιακής Ινδικής μαγειρικής, θα μοιραστεί μαζί μας τα ουσιώδη στοιχεία της σπιτικής χορτοφαγικής κουζίνας της Βόρειας Ινδίας και με ποιόν τρόπο μπορούμε να υιοθετήσουμε απλές συνταγές ώστε να ενσωματώσουμε τα αγαπημένα μας λαχανικά.

Κυρίες και Κύριοι, ελάτε να πειραματιστείτε με τη φαντασία σας και τις εξωτικές γεύσεις!

Το εργαστήριο θα μεταφράζεται απευθείας στα Ελληνικά.

Προτεινόμενη Δωρεά: 25 ευρώ

Satsang
Μετά το τέλος αυτού του Εργαστηρίου, προσκαλείστε να παραμείνετε ως τις 22.00 για ένα Satsang (γνωριμία με τον Pandit Priyadarshan) και να δοκιμάστε Ινδικά και Ελληνο-μεσογειακά εδέσματα. Μπορείτε να προσκαλέσετε και τους φίλους σας.

Δωρεάν συμμετοχή, κάθε δωρεά ευπρόσδεκτη.

Ο Swami Ritavan Bharati στην Ελλάδα
Έχω τη χαρά να σας ενημερώσω ότι ο Swami Ritavan Bharati, που ορίστηκε από τον Swami Veda Bharati σαν συνεχιστής του έργου του, πνευματικός σύμβουλος, διευθυντής του Άσραμ Swami Rama Sadhaka Grama και Sadhana Mandir στο Rishikesh της Ινδίας και συντονιστής των κέντρων "Himalayan Yoga Meditation Societies International" ( AHYMSIN) θα βρίσκεται στην Αθήνα καλεσμένος από το "Καφέ Σχολειό-Himalayan Yoga Meditation of Hellas", από τις 13 έως τις 27 Ιουνίου 2018.

Στη διάρκεια αυτή θα γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

α.) # Σάββατο 16/6 11:00-12:30 Τα παιδιά της «Γιόγκα για παιδιά 6-9 ετών» του ετοιμάζουν υποδοχή έκπληξη. Καλεσμένοι και οι γονείς.

β.) #.Σάββατο 16/6 19:00-21:00 η παρουσίαση του καινούριου βιβλίου που μεταφράστηκε για τις Εκδόσεις Καφέ Σχολειό, «Κουνταλίνι, ήσυχη ή σε κίνηση;» τουSwami Veda Bharati [παρουσίαση, ομιλία του Swami Ritavan Bharati και υπογραφή των βιβλίων] και Ινδικός χορός από την Dr. Prakriti Bhaskar από την Παράδοση των Ιμαλαΐων, πάνω στο θέμα της Kουνταλίνι. Αυτή η συνάντηση θα γίνει στο Κολλέγιο Aegean, Πανεπιστημίου 17, Αθήνα

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ, απαραίτητη δήλωση συμμετοχής (210 8670424, 6937122768)

γ) #.Την Κυριακή 17/6, 18:00-21:30 Σεμινάριο για γονείς και δασκάλους στο "Καφέ Σχολειό-Himalayan Yoga of Hellas" Θεσσαλονίκης 12, Χαλάνδρι, με θέμα: «Αναθρέφοντας οικογένειες με πνευματικές αξίες». και Επίσημα Εγκαίνια του χώρου Προτεινόμενη δωρεά 30 ευρώ με την δήλωση συμμετοχής έως 5/6.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την Αίτηση Συμμετοχής και στείλτε την στο hymhellas@cafeecole.gr ή info@cafeecole.gr

δ) #.Πέμπτη 21/6 4η Γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γιόγκα. Open House’’, 17:30-21:30 Γιόγκα με την Σοφία Φώτεινα και Διαλογισμός με τον Swami Ritavan Bharati, Ακολουθεί συζήτηση μαζί του και ελαφρύ βραδινό.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ. Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής

ε) #.Την Παρασκευή 22/6, από 18:00 έως 20:00 και το Σαββατοκύριακο 23+24/6, 10:00-17:30 στο "Καφέ Σχολειό-Himalayan Yoga of Hellas" Θεσσαλονίκης 12, Χαλάνδρι, Σεμινάριο «Κουνταλίνι, ήσυχη ή σε κίνηση;». Προτεινόμενη Δωρεά 110 ευρώ

Δηλώσεις συμμετοχής και προκαταβολή 60 ευρώ έως 5 Ιουνίου. Παρακαλούμε διαβάστε τις πιο κάτω πληροφορίες, συμπληρώστε την Αίτηση Συμμετοχής και στείλτε την στο hymhellas@cafeecole.gr ή info@cafeecole.gr

Για δηλώσεις συμμετοχής ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας.
# ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΏΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛOYΘΗΣΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ.
# ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Με την αγάπη μου,
Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη
Σας περιμένουμε στην κοπή της πίτας μας
Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 θα κόψουμε την πίτα της χρονιάς στις 20:30 και σας περιμένουμε, παλιούς και καινούριους φίλους και βέβαια με χαρά να γνωρίσουμε και τους δικούς σας φίλους που θα έρθουν μαζί σας και να ανταλλάξουμε τα νέα μας.

Στη συνέχεια της συνάντησης από τις 22:00 έως τις 23:00 θα λάβουμε μέρος στον Παγκόσμιο Διαλογισμό της Πανσέληνου όπου συμμετέχουν χιλιάδες άνθρωποι την ίδια ώρα από όλα τα μέρη του κόσμου. Γι’ αυτό η δύναμη της ενέργειας και τα οφέλη είναι μεγάλα.
Όσοι δεν μπορείτε να παρευρεθείτε μπορείτε να διαλογιστείτε μαζί μας από το σπίτι σας, κι αν χρειάζεστε, ζητείστε μας να σας δώσουμε οδηγίες για τον διαλογισμό.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για την συμμετοχή σας στο 210 8670424 ή 6937122768

Σας περιμένουμε με πολλή αγάπη,
Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη και συνεργάτες

"ΚΑΦΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΩΣΤΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ - HIMALAYAN YOGA MEDITATION OF HELLAS"
Ξεκινάμε Ανανεωμένοι! Ανοίγουμε!
Σας περιμένουμε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 στον καινούριο μας χώρο.

Θα είμαστε ανοιχτά από τις 17:00 έως τις 22:00.
Για όσους θα ήθελαν να γνωρίσουν τα νέα προγράμματά μας,

στις 18:00, οι «Μουσικές Αφηγήσεις», ο Γιάννης Ζαχαρέλης (Μουσική αφήγηση με κιθάρα) και η Αγγελίνα Λούκαρη (Νηπιαγωγός-Αφηγήτρια) θα διηγηθούν « Του Κόκορα τα Πάθη» του Κώστα Φωτεινού στα παιδιά από 3 έως 103 ετών.

στις 18:30, η Ελένη Θεωνά, ενεργειακή θεραπεύτρια, θα παρουσιάσει την ενεργειακή θεραπεία με τη μέθοδο "Body Mirror Healing" του Martin Brofman,

στις 19:00, η Παρή Δεσύπρη, θεραπεύτρια, θα παρουσιάσει το Αγιουρβεδικό Μασάζ (και άλλα)

στις 19:30, η Έλενα Δασκαλοπούλου, ειδικός στο ιατρικό τατουάζ, θα παρουσιάσει πώς γίνεται το ιατρικό τατουάζ σε γυναίκες μετά από μαστεκτομή και για ποιο λόγο το συνιστούμε.

στις 20:00, η Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη, ολιστική θεραπεύτρια, με τους παλιούς συνεργάτες, Άννα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτη Φώτεινα-Βοϊνά και Τζούλη Δουφέκα θα παρουσιάσουμε όλες τις δραστηριότητες και τη θεωρία του Καφέ Σχολειού.

Θα τελειώσουμε με την παρουσίαση της "Himalayan Yoga Meditation of Hellas" και βέβαια, όπως πάντα, με τροφή όχι μόνο για το πνεύμα αλλά και για το σώμα, με τις υπέροχες γεύσεις που ετοιμάζουμε όλοι με πολλή αγάπη.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: 210 8670424, 6937122768
Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 12, Χαλάνδρι 15234, Αθήνα, Μετρό Αγ. Παρασκευή, πίσω από τον Σκλαβενίτη.